avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... conventie matrimoniala separatie de bunuri
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

conventie matrimoniala separatie de bunuri

Buna dimineata,

Daca încheiem in timpul casatoriei conventie matrimoniala separatie de bunuri la notar in momentul inaintarii actelor pentru o prima casa mai este nevoie de acordul sotului la banca ? Sau ce procedura se poate inainta ca bunul dobândit sa nu depinda de sotul meu?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare albinavesela albinavesela Buna ziua as dori sa aflu si eu daca cumpar o casa pe numele meu si sant casatorita pot sa nu al trec pe sot pe act? Pot fi doar eu proprietara fara sot?va ... (vezi toată discuția)
Conventia matrimoniala mariaci mariaci buna ziua, sunt interesata sa stiu daca, in lumina noului cod civil, regimul matrimonial al bunurilor detinute de soti poate fi modificat in timpul ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)