Hotararea judecatoreasca este opozabila si poate fi pusa in executare si in privinta ANRP, evident daca dispozitiile hotararii sunt susceptibile de executare silita.
Multumesc pentru raspuns. Am fost la diferiti executori si au spus ca la LEGEA 10 nu se pot baga. Am fost la procuratura sa fac plangere penala pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti si procurorul a spus ca nu poate face nimic.Toate astea in 2010 si de atunci asteptam banii de la ANRP. Intre timp a murit si socrul meu care era beneficiarul.
Oricum va multumesc mult.
O zi buna
Va og sa retineti faptul ca, - Prin cele afirmate anterior, nu este exprimata o pozitie ferma, intrucat nimeni nu a putut analiza continutul hotararii !!!
In privinta refuzului de efectuare a executarii silite - nu plangerea penala era solutia..... Si, din 2010 dateaza hotararea ?
Termenul de prescriptie ptr.executarea silita este de 3 ani, in cazul dvs.curge de la data ramanerii defintive si irevocabile a hotararii, daca nu s-au efectuat acte de intreruprere a prescriptiei.
Daune cominatorii
wap54
Dupa ce am obtinut hot. irevocabila si executorie, ANRP ne tot face contestatii in anulare, pentru ca tot urmeza un proces pe o astfel de contestatie, pot cere ... (vezi toată discuția)