avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXECUTARE ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXECUTARE ANRP

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca ANRP poate fi executata silit in urma unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila din 2009
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
romeo marius, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:51, 13 Februarie 2018
Hotararea judecatoreasca este opozabila si poate fi pusa in executare si in privinta ANRP, evident daca dispozitiile hotararii sunt susceptibile de executare silita.
Multumesc pentru raspuns. Am fost la diferiti executori si au spus ca la LEGEA 10 nu se pot baga. Am fost la procuratura sa fac plangere penala pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti si procurorul a spus ca nu poate face nimic.Toate astea in 2010 si de atunci asteptam banii de la ANRP. Intre timp a murit si socrul meu care era beneficiarul.
Oricum va multumesc mult.
O zi buna
Va og sa retineti faptul ca, - Prin cele afirmate anterior, nu este exprimata o pozitie ferma, intrucat nimeni nu a putut analiza continutul hotararii !!!
In privinta refuzului de efectuare a executarii silite - nu plangerea penala era solutia..... Si, din 2010 dateaza hotararea ?
ContSters454516, utilizator
Termenul de prescriptie ptr.executarea silita este de 3 ani, in cazul dvs.curge de la data ramanerii defintive si irevocabile a hotararii, daca nu s-au efectuat acte de intreruprere a prescriptiei.
DAN POPESCU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala prealabila redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am depus o plangere penala prealabila conform Art 287 al1 privind nepunerea in executare a unei hotarari judcatoresti definitive privind plata ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila ContSters130441 ContSters130441 In 2006 am obtinut o Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila , investita cu titlu executoriu in 2007, pentru reconstituirea dreptului de proprietate ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii wap54 wap54 Dupa ce am obtinut hot. irevocabila si executorie, ANRP ne tot face contestatii in anulare, pentru ca tot urmeza un proces pe o astfel de contestatie, pot cere ... (vezi toată discuția)