avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ajutor pentru o gradinita
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ajutor pentru o gradinita

Legal, cum poate fi ajutata gradinita de catre parinti?
Inteleg ca formularul 230 nu poate fi utilizat in acest caz... exista ceva similar cu care poti ajuta o gradinita, in cazul investitiilor diverse? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elania , utilizator 16:12, 13 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a directiona bani din impozitul pe venit catre o gradinita cu formularele 230 si 200 trebuie sa fie acolo infiintata o asociatie a parintilor copiilor care frecventeaza acea gradinita (un ong). Altfel nu. Le dati daca vreti dumneavoastra bani prin donatie dar nu va vor fi scazuti de pe la impozit.
Va multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donarea de 2% cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca in formularul 230 de directionare a 2% din veniturile salariale impozabile se poate scrie ca Beneficiar contul parintelui care ... (vezi toată discuția)
Impozit 2% danamatea danamatea va rog sa-mi spuneti care este procedura pt ca parintii copiilor dintr-o gradinita sa poata opta pt plata celor 2% din salariu catre gradinita? va multumesc ... (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)