avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acte pentru cheltuieli ONG catre persoana fizica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acte pentru cheltuieli ONG catre persoana fizica

Va salut.
Cum poate justifica un ONG de protectia animalelor cheltuielile efectuate pentru transportul unor caini (in scopurile cuprinse in Statut), cu ajutorul unei persoane fizice?
Mai exact, ONG-ul a apelat la o persoana fizica care a transportat cu masina personala niste caini, serviciu pentru care a cerut sa fie platit.
Ce act trebuie sa faca ONG-ul pentru aceste cheltuieli?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
cris2d2, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:34, 17 Februarie 2018
Daca este ceva ocazional, nu e nimic nelegal.... se face un contract civil si omul respectiv semneaza o dispozitie de plata ca act justificativ pentru plata facuta (sau virati banii in contul bancar personal al acestuia), este alternativa pt cazurile cand prestatorul nu e organizat pt prestari de activitati si deci nu are de dat facturi si chitante.... . Sa se respecte desigur pretul pieteni, sa nu apara alte probleme,...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- obligativitate contract?? Tonyde Tonyde Buna seara. As dori sa stiu daca este obligatorie incheierea unui contract intre pfa si pfa pentru consultanta. Un prieten are PFA si face factura si ... (vezi toată discuția)
Donatii "cash" catre ong si acte contabile cris2d2 cris2d2 Va salut. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica sau juridica poate face donatii cash, fara depunere in cont, catre un ONG - asociatie de protectia ... (vezi toată discuția)
Impuscare caine in oras MITULINA MITULINA As dori sa stiu daca un detinator de arma de vanatoare are voie sa impuste un caine in oras, pe stada, in plina zi? Sincer eu cred ca nu... Ce se poate face ... (vezi toată discuția)