avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar de invaliditate gradul. 2, proprietar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar de invaliditate gradul. 2, proprietar stupina?

Bună ziua! Va rog să-mi spuneți dacă în calitate de pensionar de invaliditate gradul 2 pot avea la primarie pe numele meu(pers. fizica) inregistrat 70 fam. albine. Daca ma afecteaza intr- un fel ?Mentionez ca am avut PFA dar am inchis(motivul :decizia gr 2) Sub 75 Fam albine nu se impoziteaza ,nu se plateste CAS, CASS.
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: jonastibi , utilizator 10:05, 2 Martie 2018
Nimeni nu stie detalii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate gr.2 - calcul am o ruda careia i s-a stabilit ... Doru Radu Doru Radu Pensie invaliditate gr.2 - calcul Am o ruda careia i s-a stabilit o pensie de invaliditate gr.2, de 70 lei - 4 ani lucrati-contributie , varsta 27. Stiind ca ... (vezi toată discuția)
Despre acordarea de pensii marian_26 marian_26 daca am un ajutor de la primarie de 272 de lei (gradul 2) si am facut ulterior si un dosar de pensie de invaliditate (gradul 2) in valoare de 400 de lei ce ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gr 2 maria0652 maria0652 Sunt pensionata pe caz de boala cu grad de invaliditate de gradul 2. Pot avea PFA? (vezi toată discuția)