Bună ziua locuiesc in sectorul trei al capitalei iar vecina mea de la etajul patru agată rufele la uscat in afara balconului si tot ce se scurge din ele este pe geamurile mele, imi puteti spune daca este vre o lege sa ai interzică sa mai puna rufele in afara balconului? Fiind in anul 2018 va multumesc.
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru acest lucru NU exista vreo lege, in schimb sunt emise Hotarari ale Consiliului Local. Puteti sa cautati la sect. trei acest lucru, dar mai repede reclamati faptul la Politia Locala a sectorului 3.
Din cate stiu, rufele nu se pot usca nici in interiorul balconului daca acesta nu este prevazut cu glassvant, daramite in afara balconului si unde - in Capitala tzarii , anul 2018 !
O amenda din patrea Politiei Locale, va va civiliza vecina - pe bune!
Succes!
In Bucuresti exista HCLM nr. 319/2009, modificată în iunie 2011,care interzice cu desavarsire uscatul rufelor pe exteriorul imobilelor de locuit in comun
Mai mult politia locala detine autoritatea si competenta sa aplice sanctiuni pecuniare
Cine e vinovat?
GenuEu
Proprietarul unui apartament de la etaj superior este obligat sa \"protejeze\" rufele puse la uscat de proprietarul apartametului de la etaj ... (vezi toată discuția)