Activitatea este suspendata pana la intrarea in legalitate..... Ce fel de reclamatii ar mai putea fi formulate ? Desi s-a dispus suspendarea activitatii pana la intrarea in legalitate, se desfasoara si in prezent activitati in spatiul respectiv ?
Care este pozitia Asociatiei de proprietari ? Ei cum si-au dat acordul fara sa va intrebe?
Eu zic ca de aici trebuia sa incepeti.
In fine, daca acum activitatea este suspendata, pe un nou CUI ii va trebui sa obtina din nou, toate aprobarile, iar as. prop. trebuie neaparat sa va intrebe. Dvs. nu sunteti de acord si cu asta basta.
Oricum, atentie, daca demareaza aceeasi activitate!
Sa va spuna asociatia acest lucru, daca sunt asa de destepti!
Nu uitati, asociatia sunteti dumneavoastra, adica toti membrii, iar onor conducerea sa se uite in Legea 230/2007, sa vada cu ochii lor ce obligatii au si pe cine trebuie sa apere.
Am mai raspuns la asemenea provocari.
Poate acel spatiu comercial, comercializa atze, brice si c..., nu se facea zgomot, fum, nu producea mirosuri si alte asemenea. Aceste spatii in care se prepara mancare, se fac aprovizionari la ore matinale, trancanesc, busec vase si usi, au dispozitive frigorifice cu functionare 24/24/7/7, se face curatenie sau daca nu se face, sunt generatoare de gandaci si alte vietati... Poate conducerea nu stie, dar ar fi bine sa observe cum functioneaza canalizarea propriei asociatii, unde aceste firme deverseaza si arunca tot felul de resturi din mancare, agenti de spalare si mai stiu eu, ce...
Este absolut necesar acordul dvs. in primul rand, a celorlalti vecini, al conducerii as. prop.
Daca nu este nevoie de acordul dvs., al vecinilor, poate patronul se reprofileaza si deschide o afacere de confectionat burlane din tabla sau instrumente muzicale din alama (alamuri), carora tre' sa le faca proba sa observe daca au iesit bine (toate cu amortizoare de zgomot)...
Nu-i chiar asa - in tzara aceasta face fiecare ce-i trece prin cap? Mergeti si reclamati si la Directia de sanatate publica, explicati ca nu doriti asemenea firme in preajma locuintelor, mergeti din nou la Primarie si scoateti-ii din zona. Sa-si faca propriile spatii, undeva unde nu produc atata deranj traiului la bloc. Sasi deschida punctul de lucru, la blocu/vila lor, sa-i vedem daca le convine!
Scurt si fara comentarii!!!