avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prima casă, coplatitor decedat.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prima casă, coplatitor decedat.

În condițiile în care coplătitorul a decedat iar salariul celui care susține creditul nu acoperă suma, are vreo variantă împrumutatul?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:01, 14 Februarie 2018
Sa preia mostenitorii ratele.
Interesul meu nu e să preia altcineva ratele, ci să le micșora in baza decesului coplatitorului.

avvalentina a scris:

Sa preia mostenitorii ratele.

S-a micșorat cumva debitul? Dacă ați fi banca ați micșora debitul? Mostenitorii răspund de drepturile și obligațiile defunctului , nu e cum vreți ci cum e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Intrebare nelutibuleac nelutibuleac daca o persoana a contractat un credit cu buletinul,si dupa 3 ani a decedat,firna de asigurare preia ratele restante,stiind ca in contract se prevede asigurare ... (vezi toată discuția)
Creditul de la banca dupa deces roberta_a roberta_a m-am casatorit acum 32 ani,am un baiat ,locuim in apartament de la cumparare,l-am achitat in rate din anul 1985,cum se proceda dupa revolutie,dar eu nu am fost ... (vezi toată discuția)