avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prelucrare date cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prelucrare date cu caracter personal

buna ziua rog frumos daca ma ajutati cu un model pentru prelucrare date cu carcter personal , la incarcarea declaratiei trebuie si o scurta prezentarea , poate a re cineva acea scurta prezentare ?
multumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Impozit pe reclame online elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare : eu mi-am facut de curand un site unde anumiti utilizatori se inscriu si posteaza diferite subiecte despre pariuri: bilete ... (vezi toată discuția)
Plangere la o institutie publica in baza legii nr. 677/2001 geo-vem geo-vem Am facut o plangere la o institutie publică in baza legii Nr. 677/2001 art.13 ,dacă datele mele cu carcter personal au fost prelucrate am asteptat cele 15 ... (vezi toată discuția)
Filmare tanar cu nevoi speciale Olga-Marcela Olga-Marcela Buna ziua! Lucrez cu un tanar autist si doresc ca sedinta sa fie filmata, pentru a fi vizionata de catre prof. universitar cu care am facut cursul. Aceasta ... (vezi toată discuția)