avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Am picat proba practica,iar cind am vrut sa ma programez de la politie mi-a spus sa vin cu dovada ca am cumparat ore suplimentare,cind am cumparat orele(6ore=300ron.)plus o taxa de examinare de 50 ron,sincer nu stiu cit este de legala taxa de 50 ron.La politie mi sa spus intii sa fac orele si dupa asta sa ma programez.As vrea sa stiu cit este de legal si care sint pasii de urmat .Va multumesc.Sint din Tulcea.

Alte discuții în legătură

Repetarea probei teoretice ciupeadrian ciupeadrian Buna ziua, Nedumerirea mea este urmatoarea: Am sustinut proba teoretica la examenul auto pe data de 5 octombrie la categoria C in Sibiu.In data de 27 ... (vezi toată discuția)
Vechi si noi, despre onorariul notarului ContSters122786 ContSters122786 Vad ca la toate intrebarile legate despre cit anume costa o procedura sau alta la notariat, se dau raspunsuri ambigue, practic este imposibil sa scoti un ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)