avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Hărțuire la școală din cauza părului lung (băiat)
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Hărțuire la școală din cauza părului lung (băiat)

Bună seara, băiatul meu a fost amenințat de directoarea școlii că dacă nu se tunde, ba îl tunde dânsa, ba îl exmatriculează, ba că nu-l mai primește în școală. Precizez că îl are până la urechi, și îl ține prins în coadă. Există vreo lege în acest sens, să știu ce trebuie să fac? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Bullying la școală - lege raspundere minor 12 ani ... Petrina29 Petrina29 buna seara ! drept civil lege raspundere minor 12 ani din nou probleme la scoala . am un baietel de 12 ani ( un copil supradotat IQ 147 intelelegere ... (vezi toată discuția)
Regulament intern scolar beatris75 beatris75 Buna ziua. Cum pot ataca un regulament intern scolar, mai precis un singur articol (care prevede tunsoarea la baieti de pana la 5 cm)? Tin sa precizez ca se ... (vezi toată discuția)
Fondul scolii Andreea3089 Andreea3089 Buna ziua.La scoala unde invata baiatul meu in varsta de 8 ani,doamna directoare solicita fondul scolii in valoare de 30 lei pentru ambele semestre.Problema ... (vezi toată discuția)