avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Fondul scolii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Fondul scolii

Buna ziua.La scoala unde invata baiatul meu in varsta de 8 ani,doamna directoare solicita fondul scolii in valoare de 30 lei pentru ambele semestre.Problema este ca noi,parintii nu stim pentru ce se cer acesti bani.A fost intrebata doamna invatatoare despre acesti bani,iar dansa a spus ca "a zis doamna directoare".Intrebarea mea este urmatoarea:este legal sau nu fondul scolii?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 02:20, 23 Martie 2017
Buna ziua!

Nu este legal asa cum este prezentat. In unele scoli sunt organizate Asociatii de parinti la care adera cei care doresc si platesc o contributie - denumita general "fondul scolii". In acest ultim caz, ar fi trebuit sa semnati o adeziune la acea asociatie si sa primiti periodic niste instiintari cu privire la modul in care au fost cheltuiti bani..

Numai de bine!
N.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ia spus băiatului sa stea o ora in parc până când vine cineva sa îl ea Ioana barbat Ioana barbat As vrea sa știu dacă pot face o plângere la școală împotriva Doamne învățătoare a băiatului meu care este in grupa 0...in ziua in care băiatul meu ... (vezi toată discuția)
Marginalizare, umilinta laurentiunicolae laurentiunicolae copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers ... (vezi toată discuția)
Scoala cere bani pentru mobilier lumi11 lumi11 Buna ziua, Am inscris copilul la scoala in clasa I, step by step si mi s-au cerut 200 EUR bani pt mobilier (nu s-a dat factura sau chitanta fiscala) ce ... (vezi toată discuția)