avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita card cumparaturi
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita card cumparaturi

buna seara, sunt executat silit pt o datorie mai veche si am primit o instiintare ca am oprire pe cont la raifaisen.eu la raifaisen nu am decat un card de cumparaturi de 3000 de lei pe care nu l am folosit.se poape pune oprire pe acest card sa mi ia acesti bani care de fapt nu sunt ai mei sunt ai bancii????
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
alexacris, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:50, 13 Februarie 2018
Buna seara, dupa cum vedeti, se poate. Banii sunt in cont, iar contul este pe numele dvs. Nu-i asa?
este pe numele meu dar este uncard de cumparaturi pe care nu l folosesc si stiu ca era si blocat trebuia sa sun pt deblocare si nu am mai sunat si acei bani nu sunt ai mei sunt ai bancii
Daca spuneti ca nu-s ai dvs atunci aveti posibilitatea sa introduceti o contestatie la executare in termenul legal, dvs stiti mai bine (dar parerea mea este ca nu aveti ce opune in acest caz, poate sa invocati alt motiv, dar nu acesta cu "este pe numele meu dar nu-s banii mei").

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! probleme cu o bancă. am avut un card de cumpăraturi ... mascool mascool Bună ziua! Probleme cu o bancă. Am avut un card de cumpăraturi cu o valoare de 10.000 de lei. In luna septembrie a anului trecut primesc o notificare prin ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)
Poprire Zoff Zoff Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna ... (vezi toată discuția)