avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi sau obligatii fata de marcile vandute
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi sau obligatii fata de marcile vandute

Daca vand stickere (abtibilduri) cu diferite marci (Nike, Adidas, US Polo, Ralph Lauren etc) trebuie sa am vreun acord din partea lor, sau ma leaga ceva de ele, sunt raspunzator in vreun anumit mod fata de marci ? Precizez ca totul se desfasoara legal prin SRL cu cod CAEN corespunzator.
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
Eduard A, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:08, 14 Februarie 2018
e de cercetat, si iata de ce!
Toate aceste marci cunoscute sunt inregsitrate in Romania, insa nu pentru toate categoriile de produse (art. 9 - legea 84/98).
E bine (nu e obligatoriu) sa verificati daca stickerele fac parte din aceste categorii revendicate.
Daca nu fac parte, puteti sa le vindeti linistit. Contrar, va trebuie acordul lor (se numeste licenta si de regula se vinde).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin tip outlet thebubycko thebubycko Buna ziua! A dori sa deschid un magazin cu haine exclusiv de firma (HAINE ORIGINALE 100% ).Firme cunoscute,cum sunt : (Zara,Mango, Nike, Converse, Desigual, ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Consultatie referitoare la vanzare produse de marca online Sorin_AB Sorin_AB Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New ... (vezi toată discuția)