Greseala unor patroni de firme sau de banci ma fac sa sufar timp de 2 luni pentru ca,de ce nu, suntem oameni de rand.
Acum povestesc ce mi s-a intamplat.
Pe data de 15 septembrie 2017 am platit cu cardul un avans de 2000 de lei pentru un mobilier de sufragerie.Tranzactie efectuata la acel moment in magazin.(card unicredit,chitanta pos raiffeisen).In octombrie cand mi s-a adus mobila am platit diferenta.Pana aici totul ok ,am toate facturile ,chitantele inclusiv cele de montaj(este vorba despre firma Lems ,nu are rost sa ma feresc pentru ca eu sufar ).Astazi ,13 februarie 2018 cand sa scot salariul,surpriza.Nu ca nu mai aveam nici un ban, dar pe ecranul bancomatului de la unicredit scria - 715 lei.Am cerut un extras de cont si am vazut pe acesta o poprire pe cont pentru acei 2000 de lei din septembrie 2017. Cui trebuie sa ma adreses pentru aceasta eroare,eu ce vina am dupa 5 luni ca unii nu si-au facut treaba cu ce traiesc aceasta luna si cealalta ,este normal sa se opreasca tot salariul fara sa fii instiintat?Multumesc anticipat!
Trebuie sa contactati in primul rand firma. Dar cum poprire fara titlu executoriu? Ati avut card de cumparaturi? Pentru a dispune executarea silita este nevoie de titlu executoriu. Cred ca pasii de urmat sunt: contactati firma sa vedeti despre ce este vorba, contactati un avocat sa va reprezinte interesele.
Frauda la card....
silviana26
Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)
Judecata
dflorin3
Buna ziua.
Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi.
Problema este urmatoarea:
Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)