avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecat de acasă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecat de acasă

Am vârsta de 16 ani iar iubitul meu de 22 suntem într-o relație de 2 ani de zile și din mai multe motive ne-am dorii sa ne mutam împreună problema è mama mea .. care nu acceptă relația noastră ..
Pot să mă mut chiar daca ea nu vrea ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 20:29, 14 Februarie 2018
Va rog .. e urgent
Buna seara,

Parerea mea este ca Nu
Din punct de vedere legal sunteti minora .Ca atare nu aveti capacitate juridica deplina.
Aveti grija sa nu-i faceti probleme iubitului .avind in vedere minoritatea d-voastra.
Asteptati majoratul si atunci raspundeti pe deplin ptr.faptele si actele d-voastra .

Cu drag
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar daca fug de acasă cu el de buna voie .. pot sa ii creez probleme?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca plec de buna voie și nu mă obligă nimeni .. pot sa ii creez probleme

Avocat Minoi a scris:

Buna seara,

Parerea mea este ca Nu
Din punct de vedere legal sunteti minora .Ca atare nu aveti capacitate juridica deplina.
Aveti grija sa nu-i faceti probleme iubitului .avind in vedere minoritatea d-voastra.
Asteptati majoratul si atunci raspundeti pe deplin ptr.faptele si actele d-voastra .

Cu drag

Buna seara,

Pai v-am raspuns ,nu se pune problema de constringere ,se pune problema de minorat. De capacitatea d-voastra de discernamint din punct de vedere legal.

ok........ ati inteles.

Sunt interzise relatiile sexuale cu un minor.

Cu drag
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
Avocat Minoi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
As dori un raspuns va rog frumos - sora mea minora vrea sa se mute cu un baiat liviu19101988 liviu19101988 Sora mea are doar 13 ani jumate si a decis sa se mute impreuna cu un baiat mai mare ca ea cu 5-6 ani . ce as putea sa fac in privinta asta ,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Minora vreau sa plec de acasă.. pot? Suricottera Suricottera Am vârsta de 16 ani iar iubitul meu de 22 suntem într-o relație de 2 ani de zile și din mai multe motive ne-am dorii sa ne mutam împreună problema è ... (vezi toată discuția)