avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partener agresiv
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partener agresiv

Mama fara ajutor cu copil de 5 luni locuind în chirie cu tatăl copilului dar fara nici un venit ,ea, iar el este foarte agresiv...bea mereu urla si sperie copilul...o bate pe mama...iar ea nu are unde sa meargă cu copilul ce este de facut?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elianadeea , utilizator 15:14, 18 Februarie 2018
Poate, in cadrul unui centru maternal, de pe raza sectorului de domiciliu atat mama cat si copilul ar fi in siguranta... Daca nu exista un centru maternal, cel putin ar trebui informat DGASPC-ul de sector.
La politie! Sa depuna plangere si sa mearga apoi cu plangerea/plangerile sa ceara ordin de protectie. Cand face plangetea politia o va informa despre centrele mama si copil disponibile pentru protejarea ei si a minorului.
Sunati la telefonul 0721 561 124 -fundatia ANAIS (pentru ajutorarea femeilor abuzate), Intrebati de dna Mangu - va va da toate informatiile necesare, iar daca sunteti din Bucuresti, va va indruma la cel mai apropiat Centru pentru femei abuzate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. norme noi cresa de stat sector 1, bucuresti Lasora Lasora Buna seara, Am un baietel in varsta de 14 luni - nascut pe 16 septembrie 2019, inscris din data de 2 decembrie 2019 pe lista de asteptare a unei crese de ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica (sotie maltratata de sot) dinuadela dinuadela Va scriu pentru a ajuta o buna prietena. Are probleme cu sotul ei inca de cand s-au casatorit. Acest individ este foarte agresiv si vulgar. Certurile, ... (vezi toată discuția)
Daca sotul m a inselat,m a batut,m a jignit si m a umilit pot sa plec cu bebelusul din casa? daria elena daria elena buna ziua.....am si o problema si va rog sa ma ajutati......sunt maritata de un an jumate si am o fetita de 7 luni... relatia cu sotul s a inrautatit incet ... (vezi toată discuția)