avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire din salariu la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire din salariu la banca

Buna ziua am si eu o nelamurire am preoprire din salariu la banca brd si cu toate acestea ei imi opresc tot salariu ce pot sa fac?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:05, 14 Februarie 2018
Ii anuntati ca este vorba de venituri salariale, si pe cei de la Banca si pe executor si solicitati sa retina doar procentul stabilit de lege.
I-am anuntat dar degeaba se face o saptamana de cand am incadat salariul iar cei de la banca nu vor sa imi returneze suma ramasa dupa ce a oprit executorul

Valeriu Chirita a scris:

Ii anuntati ca este vorba de venituri salariale, si pe cei de la Banca si pe executor si solicitati sa retina doar procentul stabilit de lege.

Nu vă rămăne decăt să faceți contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe intreg salariul??? DavidSontica DavidSontica Buna ziua,apelez la dvs pentru ca efectiv nu gasesc un raspuns la problema pe care o am.Am avut o poprire pe cont pusa de primarie pt amenzi.Bun pana aici,m am ... (vezi toată discuția)
Executare silita. MARINA11 MARINA11 Am primit de la un executor judecatoresc proprire pe salariul unui angajat (pentru un credit neachitat). Care este procentul maxim care poate fi retinut ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)