Buna ziua doresc sa am mai multe informatii privind cazul meu.
Am nascut un baietel in data de 21.05.2015 in Italia (Genova), el are certificatul de nastere eliberat de autoritățile italiene.
Nu stiu ce demersuri si unde ar trebuie sa merg sa pot sa i fac certificatul romanesc .
Precizez nu are conventia de la Geneva, stiu ca imi trebuie apostila si as vrea sa stiu daca pot rezolva cazul in tara . Astept raspunsuri.
Multumesc anticipat.
Buna ziua!
Aveti toate datele necesare in acest link. [ link extern ]
Cu toate documentele mergeti la biroul de evidenta populatiei unde aveti adresa de domiciliu in cartea de identitate.
Bafta!
Claudiamereu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună seara am accesat link-ul și am citit, dar precizez nu am apostila la certificat.
Am tot cautat și peste tot îmi cere sa ma reîntorc în Italia sa îmi pună apostila și pe urma sa revin în România .
Gabriela Monica Ionescu a scris:
Buna ziua!
Aveti toate datele necesare in acest link. [ link extern ]
Cu toate documentele mergeti la biroul de evidenta populatiei unde aveti adresa de domiciliu in cartea de identitate.
Bafta!
Cititi aici " ce este apostila" . [ link extern ]
Normal ar trebui sa rezolvati fara apostila de la Haga, printr o declaratie pe propria raspundere, deoarece si Romania face parte din statele care au aderat Conventiei de la Haga.
Puteti lua legatura si cu Ambasada Italiei la Bucuresti. [ link extern ]
Fondatori straini
oti
ce acte au nevoie sa aduca 2 cetateni UE fara drept de sedere in Ro pt a putea constitui o asociatie si sa-l imputerniceasca pe un alt membru tot cetatean UE ... (vezi toată discuția)