avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie conform COR pentru Functionar birou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie conform COR pentru Functionar birou

Va rog sa ma ajutati sa identific functia conform COR potrivit careia poate fi angajata o persoana care asigura comunicarea cu clientii unei societati de distributie. Printre responsabilitati amintesc si preluare comenzi si facturare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAELA B. , utilizator 09:37, 13 Ianuarie 2010
In situatia in care angajatul este licentiat in economie salariul pentru aceste functii este influentat?

Nu, nu este influentat. Salarizarea este influentata de cerintele postului si nu diplomele detinute. Daca postul nu prevede studii superioare (si sigur nu ) nu aveti obligatia sa respectati coeficientul pentru studii superioare. Daca doreste o salarizare adecvata va trebui sa-i oferiti sau sa gaseasca un post care necesita studii superioare, conform pregatirii pe care o are.
Buna ziua..

am o nelamurire in privinta inregistrarii unui angajat in functia de ”functionar administrativ”. Persoana pe care vreau sa o angajez pe aceasta functie are studii superioare, dar nu de specialitate, oricum postul nu prevede studii superioare, dar as vrea sa stiu care este salariul minim pe economie pentru aceasta functie ca sa stiu cum s-o inregistrez in contractul individual de munca?
va multumesc anticipat!
astept raspunsul dvs.
RASPUNS PTR MIHAELA B
Ptr functionar administrativ - COR: 419001 salariul minim brut pe tara in plata este de 750 lei, si daca este cazul se adauga si spor de vechime in munca pentru minim 3 ani lucrati - 5% si maxim 25% la o vechime de peste 20 ani, din valoare de baza.
daca are 3 ani lucrati si nu doriti sa depasiti cei 5% atunci salariul brut va fi de 787.5 lei (750x5% +750).
va multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)
Care este salariul minim brut pe postul de referent 2s cod cor 235204? szsergiu szsergiu Buna, Sunt angajata pe un post de referent 2 S si as dori sa aflu daca sunt corect incadrata din punct de vedere salarial. Va rog sa imi spuneti care este ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Acum 2 ani si jumatate am fost angajat la o firma pe un post care conform COR nu necesita studii superioare ci studii medii. Dupa un an am fost ... (vezi toată discuția)