avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 limitari la CAEN pt PFA
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

limitari la CAEN pt PFA

Buna ziua,
Am 2 intrebari:

1. Exista limitari pentru codurile CAEN la PFA? Daca da, unde se poate gasi aceasta lista?

2. Care este numarul maxim de coduri CAEN pe care un PFA le poate avea?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: MARIKO9 , utilizator 08:55, 13 Noiembrie 2009
Cititi aceasta ordonanta OUG 44/2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, publicată în Monitorul Oficial nr. 328 din 25 aprilie 2008

Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator
Nu inteleg raspunsul dvs. Tocmai ca am citit OUG 44/2008 si nu am gasit raspuns la intrebarile mele, decat partial pt intrebarea 1.
eu nu vad de ce nu ati putea avea mai multe coduri CAEN, ptr ca fiind o exerciare liberala a meseriei, sa zicem ca doriti sa faceti traduceri aveti un cod caen, sau vanzare fructe alt caen, legea nu interzice. dvs cate coduri caen doriti sa aveti, de intrebati de limitari? Acolo unde o societate desfasoara mai mult de o activitate, dar toate acestea apartin aceleiasi pozitii din CAEN la nivel de clasa, atunci clasificarea activitatii acelei unitati este determinata de clasa CAEN in care sunt cuprinse aceste activitati”.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator
Probabil 3 coduri CAEN, insa imi amintesc ca inainte nu se putea lua decat un cod CAEN.Multumesc frumos pentru raspuns.
Ce activitate doriti sa desfasurati?
Daca doriti comert puteti tece f multe coduri (de la comert peste 20), ideea e sa le inghesuiti citet pe cerere.
Trebuie sa aveti in vedere si dovada ceruta de orc pentru autorizarea activitatii - gen diploma de studii, de igiena pentru comertul cu produse alimentare.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta ca persoana fizica independenta SNICULESCU SNICULESCU As dori sa stiu daca pot desfasura activitate de consultanta (cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management) ca PFI si care ar fi ... (vezi toată discuția)
Pfa - angajati leevyou leevyou Buan ziua. Cati angajati pot avea pe pfa, si in ce regim? acelasi ca si la SRL-uri? Ma refer aici la CAS,somaj,pensii,etc atat din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)
Pfa sau af pentru croitorie? miruna82 miruna82 Un pensionar medical grad III, croitor de meserie, doreste sa se autorizeze pentru prestarea de servicii de croitorie, inclusiv pentru comertul cu astfel de ... (vezi toată discuția)