avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ce mai pot face?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ce mai pot face?

ce mai pot face daca decizia comisiei[care dupa parerea mea consta numai intr-un singur dr.]este negativa in ciuda problemelor pe care le am...le-am mai enumerat mai demult in alta discutie?am depus dosar la comisia medicala cu referate de la oftalmologie-3 de la neurologie si de la psihiatrie pe data de 1 nov 2017si tocmai azi 14 feb am primit decizia fara nici un fel de discutie fara sa ma intrebe nimic decit daca nu-mi convine sa fac contestatie pt ca raspunsul cica ar fi venit de la bucuresti si aici nu se mai poate face nimic...de ce nu m-a trimis pe mine acolo pt alte investigatii sau macar sa se uite la mine cum tremur si sa se gindeasca ca nu ma angajeaza nimeni in situatia in care sunt....va rog daca mai puteti sama mai indrumati inca o data pe care cale sa o iau....

Alte discuții în legătură

Dement alcoolic nediagnosticat - internare psihiatrie + eliminiare din fct de administrator firma Alex265 Alex265 Tatal meu este un alcoolic nediagnosticat oficial de catre un psihiatru si fara tratament in acest sens. Din cauza consumului de alcool a dobandit in timp ... (vezi toată discuția)
Cic orca orca Am o situatie mai delicata si as vrea un sfat. In conditiile in care am o angajata care are un stagiu de cotizare de 10 luni si 28 de zile, deci fara stagiu ... (vezi toată discuția)
Dosar nerezolat alinmihut alinmihut buna am si ieu urmatorea nemulumire acum trei luni sotia mea a avut un accident ,si in seara asta am primit un maill spunind ca dosarul de daune a fost respins ... (vezi toată discuția)