avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare apt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare apt

buna seara, daca ma puteti ajuta cu un raspuns.suntem 3 frati si mama mea a facut contract de vanzare cumparare surorii mele mai mare fara nici o clauza in urma cu aproximativ 2 ani.. la apt pe care l detinea fara ca noi ceilalti frati sa stim..de atunci sora mea a abandonat o complet lasand o singura fara nici un sprijin.acuma s a imbolnavit are acea boala anzeimer si paranoia .boala anzeimer este ultimul stadiu a fost diagnosticata acum cateva luni asta pt ca am dus o la doctor dar ea e bolnava de mai mult timp.ce vreau sa va intreb este daca se poate ataca acel contract de vanzare cumparare facut surorii mele pt ca ea nu stia ce face la momentul respectiv.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 15:08, 15 Februarie 2018
Poate fi atacat, daca reprezinta o donatie deghizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este o donaþie deghizatã? voica_mirela1972 voica_mirela1972 As dori sa aflu daca actul de vanzare-cumparare intre parinti si fratele meu este legal, daca fratele nu a platit contravaloarea apartamentului si daca poate ... (vezi toată discuția)
Este o donaþie deghizatã? sandrinela sandrinela As dori sa aflu daca actul de vanzare-cumparare intre parinti si fratele meu este legal, daca fratele nu a platit contravaloarea apartamentului si daca poate ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparere de catre parinti fata de unul dintre cei 3 copii mrt mrt buna ziua.suntem 3 copii la parinti:eu, cea mai mica, necasatorita, sora mea, casatorita si locuieste cu parintii mei in bucuresti si fratele meu, casatorit, ... (vezi toată discuția)