avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salariu 1 Martie 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salariu 1 Martie 2018

Sunt angajat in functia de maseur ,in compartimentul specialitate medicala la un Camin pentru persoane varstnice,de la 1 Martie 2018 imi va creste si mie salariul la nivelul salariilor de baza stabilite pentru anul 2022 ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anca Vasile , Consultant resurse umane 14:59, 26 Februarie 2018
Buna seara ,

Nu se stie .
depinde de incadrare si sporurii.

Cu drag
Sunt incadrat cu norma intreaga,pe durata nedeterminata si am doar sporul de vechime.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
patryc74, utilizator
Daca va referiti la majorarea prevazuta de Legea 153/2017 pentru medici si asistentii medicali, adica trecerea la salariul la nivelul anului 2022, raspunsul meu este ca dvs. nu veti beneficia de aceasta marire.Numai in conditiile in care legea va fi modificata in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical camin batrani de stat(azil) rockel rockel Fac parte asistentii medicali de la caminele de batrani de stat(azilele de alta data)din sistemul de sanatate publica?Acestor asistenti medicali li se maresc ... (vezi toată discuția)
Marire de salarii Petruta Ivaniuc Petruta Ivaniuc de la 1 martie care categorie vor primi salariile marite?si cum se va fave aceasta marire?sub ce criterii (vezi toată discuția)
Marire salariala patryc74 patryc74 Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul Specialitate medicala la un Camin pentru Persoane Varstnice,as dori sa stiu daca de la 1 August ... (vezi toată discuția)