avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salariala

Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul Specialitate medicala la un Camin pentru Persoane Varstnice,as dori sa stiu daca de la 1 August pot beneficia si eu de majorare salariala.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 15:27, 2 August 2016
Personalul auxiliar unde se regaseste si maseurul,incadrat in "Unitatile de asistenta sociala/serviciile sociale" ,nu se regasesc intre cei ce vor beneficia de mariri incepand cu 1 august.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire de salariu patryc74 patryc74 Buna seara,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin de personae varstnice,imi spuneti va rog daca pot si eu ... (vezi toată discuția)
Hg867/2015 patryc74 patryc74 Buna seara,sunt angajat in functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un Camin pentru Persoane Varstnice si in HG867/2015 la personalul de ... (vezi toată discuția)
Marire salariu 1 martie 2018 patryc74 patryc74 Sunt angajat in functia de maseur ,in compartimentul specialitate medicala la un Camin pentru persoane varstnice,de la 1 Martie 2018 imi va creste si mie ... (vezi toată discuția)