avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG867/2015
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG867/2015

Buna seara,sunt angajat in functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un Camin pentru Persoane Varstnice si in HG867/2015 la personalul de specialitate functia de maseur nu se mai regaseste,doar cea de fiziochinetoterapeut si kinetoterapeut,pot ramane angajat in continuare avand in vedere ca maseurul face partea din subgrupa tehnicieni si asistenti in fizioterapie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 3 Decembrie 2015
Actul normativ mentioneaza ca "Personalul de specialitate poate fi:". In acest sens, opinia mea este ca puteti ramane in functia de maseur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariala patryc74 patryc74 Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul Specialitate medicala la un Camin pentru Persoane Varstnice,as dori sa stiu daca de la 1 August ... (vezi toată discuția)
Marire de salariu patryc74 patryc74 Buna seara,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin de personae varstnice,imi spuneti va rog daca pot si eu ... (vezi toată discuția)
Marire salariu 1 martie 2018 patryc74 patryc74 Sunt angajat in functia de maseur ,in compartimentul specialitate medicala la un Camin pentru persoane varstnice,de la 1 Martie 2018 imi va creste si mie ... (vezi toată discuția)