avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire de salariu

Buna seara,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin de personae varstnice,imi spuneti va rog daca pot si eu beneficia de marirea de salariu cu 25% de la 1 octombrie?va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
patryc74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 8 Septembrie 2015
Caminele de persoane varstnice nu intra sub incidenta actului normativ privind majorarea salariilor cu 25% pentru cei din sistemul public sanitar .
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariala patryc74 patryc74 Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul Specialitate medicala la un Camin pentru Persoane Varstnice,as dori sa stiu daca de la 1 August ... (vezi toată discuția)
Marire salariala patryc74 patryc74 Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin pentru persoane varstnice,in decembrie 2016 ni sa majorat ... (vezi toată discuția)
Privind majorarile salariale cu 25% din 1 octombrie 2015 rusmaria rusmaria Lucrez la un camin pentru persoane varstnice ca asistent medical si as dori sa stiu daca pot beneficia de aceasta marire salariala? Caminul apartine de ... (vezi toată discuția)