avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Problema acte contabile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Problema acte contabile

Buna ziua.Am o intreprindere individuala si in acest moment am o mare problema.Contabila care se ocupa de firma,e de negasit de aproximativ 5 luni.Am incercat pe toate caile sa o gasesc dar din pacate nu am reusit.Marea problema consta in faptul ca toate actele contabile sunt la ea de cateva luni.Nu stiu cum si ce sa fac pentru a putea face bilantul pe anul trecut si pentru a depune declaratia de impunere la finante,neavand actele de pe ultimele 4 luni ale anului trecut.Va rog sa-mi oferiti un raspuns care sa ma ajute in rezolvarea acestei probleme.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:09, 15 Februarie 2018
Daca aveti intreprindere individuala nu aveti treaba cu depunerea bilantului ci trebuie sa completati registrul jurnal de incasari si plati si veti depune pana pe 25 mai 2018 declaratia 200. Incercati la sediul ceccar din judet daca era contabil autorizat sau mergeti la politie si anuntati disparitia ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)
Bilant intreprindere individuala mcteo mcteo o Intreprindere Individuala trebuie sa depuna bilant pe anul trecut? daca da, pana la ce data? (vezi toată discuția)
Declaratii valentina370 valentina370 Buna ziua detin o intreprindere individuala platitoare de tva pe care functioneaza de curand un magazin alimentar am depus la infiintare, acum 2 luni, ... (vezi toată discuția)