avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Buna ziua, ma numesc Iancu Ioana și doresc sa va rog sa ma ajutați cu un răspuns referitor la următoarea problema. In anul 1957 străbunicul meu a cumpărat o suprafața de 4000 m teren intravilan, pe numele fratele bunicului meu care era minor la acea vreme. În 1959 străbunicul i-a făcut rol agricol bunicului meu pe toată suprafața, iar bunicul meu a început sa construiască pe acest teren 3 case, garduri și alte anexe. În anul 1989 mama mea căsătorindu-se a locuit cu tatăl meu și bunicul pana in prezent aducând alte îmbunătățiri construcțiilor și anexelor. In 2007 mama a deschis uzucapiunea pe care a pierdut-o, in urma altor procese a câștigat construcțiile, dar nu știe ce sa facă pentru a obține act și pentru teren, care in primărie figurează pe numele bunicului actualmente decedat.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 13:11, 15 Februarie 2018
Din modaliatatea de expunere ..... nu se poate formula un raspuns concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in revendicare. andrarebecca andrarebecca Am si eu nevoie de ajutor. In speta, strabunicul meu, care a decedat in anul 1958 a detinut o proprietate. In anul urmator, respectiv 1959, proprietatea a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni ContSters127432 ContSters127432 In anul 1959 tatal meu , actualmente decedat,a construit o casa de locuit cu suprafata utila de 48 mp.,un grajdi si anexe pe o suprafata de teren de 600 mp. ... (vezi toată discuția)
Actul de proprietate, mostenire, ajutor ! MarianStanciu MarianStanciu In 1935 strabunicii mei s-au casatorit. Bunica mea a fost infiata de strabunicii mei la varsta de 4 ani. Ea fiind unica lor mostenitoare. In 1932, ... (vezi toată discuția)