avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diploma calificare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diploma calificare

Buna ziua, vreau sa mi fac un pfa in domeniul audio- video, am gasit o firma care tine cursuri de calificare si acorda diploma, dar cand am intrebat daca pe diploma scrie ministerul invatamantului sau autoritatea de calificari mi au raspuns ca nu sunt acreditati de minister dar sunt firma care activeaza de 10 ani in domeniu audio- video si toate diplomele emise stampilate cu stampila firmei au fost bune pentru infiintarea de pfa uri, si au fost zeci de diplome, va rog daca se poate sa mi spuneti daca este valabila aceea diploma pentru pfa, sau daca ma pot interesa la oficiul comertului daca se poate folosi aceea diploma, multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Calificare - functie Andrei Gica Andrei Gica O persoana cu scoala profesionala absolvita (electrician) poate ocupa functia de fierar betonist? In COR se cere pt aceasta functie studii medii, dar nu scrie ... (vezi toată discuția)