avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizație creștere copil

Am lucrat pana in septembrie 2017 doi ani fara întrerupere. In luna octombrie am rămas însărcinată acum am 5 luni de sarcina si m-am angajat în februarie 2018 .o sa nasc în iulie 2018 .crede ti ca pot beneficia de indemnizație creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:51, 15 Februarie 2018
Trebuie sa aveti 12 luni lucrate din 24. Eu cred ca sunt. Puteati nici sa nu va angajati, asta, presupunand ca ati facut-o la un prieten ca sa beneficiati de indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)