avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minora gravidă...penal?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minora gravidă...penal?

Eu și iubita mea in vârstă de 16 ani ne-am dorii sa ne mutam împreună .. dar părinți ei nu o lasa și nu acceptă relatia noastră care merge înainte pe ascuns de aproape doi ani de zile .
Dacă noi hotărâm să ne mutam împreună care sunt riscurile penale pentru mine ? Tin sa precizez ca ea este gravidă. Si eu am varsta de 22 de ani!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:32, 16 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca ea nu formuleaza o plangere penala nu prea se poate intampla nimic PENAL!
Nici in cazul in care părinții ei nu sunt de acord?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Daca ea nu formuleaza o plangere penala nu prea se poate intampla nimic PENAL!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu ați întreținut relații sexuale inainte ca ea sa aiba 15 ani nu ați răspunde penal.
E bine să aveți avocat angajat daca veti fi audiat la poliție.
Sa nu va treziți cu acuzații multiple.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal? minoră gravidă Secmanc Secmanc Eu și iubita mea in vârstă de 16 ani ne-am dorii sa ne mutam împreună .. dar părinți ei nu o lasa și nu acceptă relatia noastră care merge înainte ... (vezi toată discuția)
16 ani gravidă Alexandra91301 Alexandra91301 Bună seara. Am vârstă de 16 ani în septembrie fac 17, eu și cu iubitul meu in vârstă de 22 de ani avem o relație de 2 ani de zile dintre care 1 un pe ... (vezi toată discuția)
Minora vreau sa plec de acasă.. pot? Suricottera Suricottera Am vârsta de 16 ani iar iubitul meu de 22 suntem într-o relație de 2 ani de zile și din mai multe motive ne-am dorii sa ne mutam împreună problema è ... (vezi toată discuția)