avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 16 ani gravidă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

16 ani gravidă

Bună seara.
Am vârstă de 16 ani în septembrie fac 17, eu și cu iubitul meu in vârstă de 22 de ani avem o relație de 2 ani de zile dintre care 1 un pe ascuns fiindcă mama mea nu este de acord cu noi. Noi neam dori sa ne mutam împreună din vara având în vedere ca eu sunt însărcinată este posibil fără riscuri penale pentru el?? Va rog sa îmi răspundeți va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Alexandra91301 , utilizator 13:57, 8 Martie 2018
Chiar nimeni nu poate sa ma ajute?

Alexandra91301 a scris:

Bună seara.
Am vârstă de 16 ani în septembrie fac 17, eu și cu iubitul meu in vârstă de 22 de ani avem o relație de 2 ani de zile dintre care 1 un pe ascuns fiindcă mama mea nu este de acord cu noi. Noi neam dori sa ne mutam împreună din vara având în vedere ca eu sunt însărcinată este posibil fără riscuri penale pentru el?? Va rog sa îmi răspundeți va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal? minoră gravidă Secmanc Secmanc Eu și iubita mea in vârstă de 16 ani ne-am dorii sa ne mutam împreună .. dar părinți ei nu o lasa și nu acceptă relatia noastră care merge înainte ... (vezi toată discuția)
Minora gravidă...penal? Secmanc Secmanc Eu și iubita mea in vârstă de 16 ani ne-am dorii sa ne mutam împreună .. dar părinți ei nu o lasa și nu acceptă relatia noastră care merge înainte ... (vezi toată discuția)
Plecat de acasă Suricottera Suricottera Am vârsta de 16 ani iar iubitul meu de 22 suntem într-o relație de 2 ani de zile și din mai multe motive ne-am dorii sa ne mutam împreună problema è ... (vezi toată discuția)