avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntarea la mentiunea de dizolvare si lichidare a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntarea la mentiunea de dizolvare si lichidare a societatii

Buna ziua,
Pot renunta la cererea de dizolvare si lichidare a societatii?
Multumesc.
Elena Mihai
Cel mai recent răspuns: elena.mihai , utilizator 20:31, 17 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Am depus cererea de dizolvare si lichidare voluntara care a fost admisa in data de 13.02.2018.
Multumesc foarte mult pentru raspuns Dna Silvia Zaharia
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt 3 asociati si vor inchiderea (radierea) societatii pentru ca nu mai vor sa lucreze impreuna.
Practic eu am depus actele pentru prima etapa care s-a solutionat in 13.02. Din pacate mai este o situatie de rezolvat in contabilitate si ca sa fie rezolvata trebuie sa renunt la prima etapa, daca se poate.

Alte discuții în legătură

Radiere societate allutza allutza Buna ziua, doresc sa radiez o societate deoarece de un an nu mai produce nimic <e pe pierdere>, nu stiu cum sa procedez corect stiu doar ca: deoarece ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma Popesku Popesku Buna ziua, fata mea are o firma infiinta in 2010 dar nu a reusit sa faca mare lucru, adica mai nimic. Am incercat sa gasim clienti, am avut un agent vreun an ... (vezi toată discuția)