avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sarcina cu trompe legate de 8 luni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sarcina cu trompe legate de 8 luni

Bună ziua! Va rog sa imi spuneti si mie ce pași trebuie sa urmez pentru a da in judecata medicul cu care am nascut acum 8 luni prin cezariana si am optat pentru legarea trompelor uterine.
Surpriza .....ma trezesc însărcinată! Ce părere aveți dnul avocat?

Alte discuții în legătură

Am născut prin cezariană și am optat pentru legarea trompelor uterine. acum sunt din nou însărcinată, ce pași trebuie să urmez pentru a da în judecată medicul care a făcut operația? AnaLG AnaLG Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie ce pași trebuie sa urmez pentru a da in judecata medicul cu care am nascut acum 10 luni prin cezariana si am optat ... (vezi toată discuția)
Caut avocat bun pt un proces de malpraxis mirelala mirelala sunt parte vatamata intr-un caz de malpraxis si detin toate documantele care sa ateste acest fapt, vreau sa stiu daca pot gasi in Bucuresti un avocat care sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca este caz de malpraxis ... Laura_89 Laura_89 Buna ziua, VA ROG SA MA AJUTATI DACA ESTE CAZ DE MALL PRAXIS Am fost operata la Spitalul de urgenta .............., in data de 01.07.2020, ... (vezi toată discuția)