avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am născut prin cezariană și am optat pentru legarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am născut prin cezariană și am optat pentru legarea trompelor uterine. Acum sunt din nou însărcinată, ce pași trebuie să urmez pentru a da în judecată medicul care a făcut operația?

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie ce pași trebuie sa urmez pentru a da in judecata medicul cu care am nascut acum 10 luni prin cezariana si am optat pentru legarea trompelor uterine.
Surpriza .....ma trezesc însărcinată! Ce părere aveți dnul avocat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Aveti acte medicale care sa sustina ceea spuneti?
Dovada intervenției medicale.
~ Conținut șters la cerere ~
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util

Silvia Zaharia a scris:

chiar dacă au trecut 10 ani.

Autoarea postului a zis ca operatia s-a intamplat acuma 10 luni , cat de cat recent.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
medicul ar fi trebuit sa va spuna ca la anumite persoane trompele se repermeabilizeaza, existand astfel un procent de 1-2% sanse sa apara o sarcina. in opinia mea nu aveti sanse intr-un astfel de demers, dar evident ca puteti incerca
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Sarcina cu trompe legate de 8 luni DICU IONELA NICOLETA DICU IONELA NICOLETA Bună ziua! Va rog sa imi spuneti si mie ce pași trebuie sa urmez pentru a da in judecata medicul cu care am nascut acum 8 luni prin cezariana si am optat ... (vezi toată discuția)
Caut avocat bun pt un proces de malpraxis mirelala mirelala sunt parte vatamata intr-un caz de malpraxis si detin toate documantele care sa ateste acest fapt, vreau sa stiu daca pot gasi in Bucuresti un avocat care sa ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis? Rsuciu Rsuciu Buna ziua. Cu aproape 8 ani in urma am nascut o fetita la o clinica privata din Brasov. Sarcina a fost urmarita permanent, pe toata durata sarcinii de catre ... (vezi toată discuția)