avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat bun pt un proces de malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat bun pt un proces de malpraxis

sunt parte vatamata intr-un caz de malpraxis si detin toate documantele care sa ateste acest fapt, vreau sa stiu daca pot gasi in Bucuresti un avocat care sa nu-mi ceara foarte multi bani la inceput si care sa accepte eventual un procent din suma castigata la finalul procesului.
ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: julia42 , utilizator 12:04, 9 Octombrie 2007
Daca este vorba de malpraxis din partea unui avocat nu cred ca va pot ajuta.

Daca este vorba de lat domeniu, putem discuta - nu cu mine, personal, ci cu persoana care va va ajuta.

Adresa de e-mail o aveti pe desktop
Buna ziua!
Numele meu este Nicoleta. Acum aproximativ 3 ani si jumatate am suferit o interventie chirurgicala in urma unui chist de ovar. Asa cum reiese din biletul de externare de atunci si din spusele d nei doctor care ma operat am suferit o anexectomie stanga.Ceea ce inseamna in termeni medicali extractia o data cu chistul si a ovarului stang impreuna cu trompa uterina. De la acea operatie si pana acum am dureri continue in zona abdominala. Acum o sa[ptamana m am prezentat la spital la aceeasi doctora care ma operat acum 3 ani si jumatate . Aveam dureri forte mari in zona abdominala .Abia daca mai puteam sa merg. Ma internat in spital si in urma unor analize a constatat ca pe ovarul drept am un chist foarte mare. Am facut tratament in spital iar d na doctor insista din nou cu operatia.pe care am si refuzat o. La externare am avut o surpriza de proportii. Pe biletul de externare scria foarte clar ce sa intamplat acum 3 ani si jumatate. D na doctor si a amintit ca de fapt atunci nu a scos numai ovarul stang si trompa stanga ...ci si trompa dreapta si partial ovar drept...Pt ce ? ASta nu mai stiu...I o fi scapat bisturilui din mana!...Sunt socata ..si in acelasi timp foarte demoralizata....Acum ma simt si mai rau..nu numai fizic..si psihic..sansele de a mai avea copilul dorit sunt aproape de zero..poate chiar zero..urmeaza sa merg acum la un alt medic..sa mi spuna si mie exact ce organe mai am intregi...nici nu va imaginati ce este in sufletul meu.....Cand am suferit operatia aia ..acum 3 ani jumate aveam 23 de ani...As dori daca se poate ajutorul unui avocat ..Ce as putea sa fac in acest caz? As putea sa actionez in justitie spitalul ? Ce pot sa fac ? Oricum aceasta doamna doctor ma distrus ..pe viata ..si fizic si psihic...
Buna ziua,

Ma regasesc in mesajul tau, Mirela. Si eu caut un avocat bun ptr caz de malpraxis. Detin toate probele necesare, insa coruptia e mare in Romania. Nu este vorba de mine, ci de tatal meu care a decedat. Va rog mult, daca ma poate ajuta cineva, astept raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis alexalbu85 alexalbu85 Buna ziua! Acum aproximativ 3 ani si jumatate am suferit o interventie chirurgicala in urma unui chist de ovar. Asa cum reiese din biletul de externare de ... (vezi toată discuția)
Malpraxis arabella2112 arabella2112 Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)