avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Ca asistent maternal ma pot angaja cu jumătate de normă in cazul in care lucrez tot cu jumătate de normă?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 16 Februarie 2018
Da, va puteti angaja in alta parte cu un c.i.m. cu timp partial.
5 ore lucrez de aceea am întrebat dacă se poate
Multumesc!
Nu contează durata timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca la acelasi patron stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua!Am si eu o intrebare , va rog: Am fost angajata la o firma incepand cu anul 2004.In anul 2009 , in aprilie am fost trecuta ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la doar 2 ore pe zi ? DanielMarian DanielMarian Lucrez la programator, 8 ore pe zi. Am observat ca in contractul meu de munca, scrie: \"o fractiune de norma de 2 ore/zi, 10 ... (vezi toată discuția)
Ce pot face?!! El40la El40la Buna,! Am semnat un CMI cu fracție norma de 4ore dar lucram 14 ore,(pot dovedi) Se mai poate face ceva? (vezi toată discuția)