avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silita pentru nerespectarea programului de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silita pentru nerespectarea programului de vizitare

Buna ziua,

Fosta sotie si-a schimbat domiciulul la o adresa necunoscuta, undeva în sectorul 1 si nu respecta programul de vizitare care mi-a fost incredintat de instanta. Cum ii pot afla adresa pentru o incepe o actiune de executare silita? Am depus o sesizare la Politie dar nu au intreprins nicio o actiune in doua săptămâni.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:37, 17 Februarie 2018
Cu hotărârea legalizata, la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj mirela 2 mirela 2 Buna ziua, am o mare problema, de aceea am nevoie de sfaturi si ajutor. Sa va povestesc. Am introdus in oct 2008 actiune de divort cu incredintare minori si ... (vezi toată discuția)
Pronuntare irevocabila doar pe divort... gigelas gigelas Buna seara, - In urma unui proces de divort cu incredintarea minorului mamei,instanta s-a pronuntat irevocabil pe desfacerea casatoriei. - Dar,a dat ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti cu privire la orele de vizita ion33 ion33 :( Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu privire la orele de vizita a unui minor de doi ani si jumatate. mama copilului (fosta sotie) ... (vezi toată discuția)