avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata taxa salubritate S4 sediu social/punct de lucru
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata taxa salubritate S4 sediu social/punct de lucru

Buna ziua,

Am o mare nedumerire in ceea ce priveste taxa de salubritate din S4 la care sper ca imi puteti raspunde dumneavoastra.

Datele problemei:
- Am un SRL inregistrat cu sediul social in S4 in apartamentul la care am adresa din CI.
- Punctul de lucru ( un apartament intr-o casa interbelica ) este tot in S4
- Eu locuiesc intr-un apartament nou, tot in S4

Nedumerirea:

- La sediul social locuiesc ai mei, au achitat deja taxa pentru persoane fizice ( la momentul platii nimeni nu a intrebat daca acolo exista sediu social sau nu). Astazi, au aflat ca trebuie platita suma de 80lei/luna daca exista sediu social in acel apartament. In casa aia locuiesc doar doua persoane, nu exista trafic sau legatura cu SRL-ul alta decat actele. Trebuie platita sau nu taxa pe SRL la sediu social? Cu taxa pe persoana fizica ce se intampla? Platesc diferenta de la persoana fizica la srl daca aceea a fost deja incasata?

- Proprietarul apartamentului in care am biroul, ma tot forteaza sa ii platesc taxa de salubritate in valoare de 80lei/luna. Aceeasi taxa, pentru aceeasi firma, platita de doua ori???? El trebuie sa plateasca taxa de srl sau de persoana fizica daca are apartamentul inchiriat unei firme in care activeaza doar doi angajati, srl care plateste deja taxa la sediu social?

Eu locuiesc intr-un apartament din bloc nou, tot in S4, Practic, pentru ca locuiesc, am SRL cu sediu si un punct de lucru trebuie sa platesc taxa pt gunoi 2000 ron + an?

Nu vreau sa cred asa ceva...
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Taxa pompieri cornel52 cornel52 Am un SRL fara sediu lucrativ prestand servicii la sediul beneficiarului. Am sediul social la domiciliul unei cunostinte (casa in care locuieste), ... (vezi toată discuția)