avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face daca fara acordul meu un filamat si o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face daca fara acordul meu un filamat si o fotgrafie a fului meu au fost postate pe un site de socializare

Buna ziua, Ce se poate face daca un filmat cu fiul meu minor si o fotografie au fost folosite pentru promovarea unei societati comerciale pe un site de socializare cunoscut fara acordul nostru.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 21:50, 16 Februarie 2018
Le solicitati sa nu mai foloseasca filmele/imaginile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de autor fotografie herculeroco herculeroco Buna ziua, Asocierea unei fotografii a unei vedete in concert la promovarea unui produs poate fi considerata o incalcare a dreptului de autor? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are ... AncaValentina AncaValentina Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are dreptul să filmeze un client și să pună filmarea pe pagina de faceboo? (fără un acord ... (vezi toată discuția)
Drepturi fotografii si imagine popolean popolean Am fost angajata unei firme,ca profesoara si coregrafa de balet.In timpul orelor in care predam ,explicam si aratam exercitiile,era prezent si un fotograf ... (vezi toată discuția)