avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recomandare avocat fond funciar Cluj-Napoca
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recomandare avocat fond funciar Cluj-Napoca

Buna ziua
va rog sa-mi recomdatati, in mesaj privat,un avocat specializat in procese de fond funciar, care poate sustine o cerere de recuzare judecator de judecatorie, are principii etice si morale sanatoase pe care si le respecta... si sa nu aiba onorarii astronomice :)
multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Dupa ce se termina procesul pe conflict de munca, ce urmeaza? bsterea bsterea Buna ziua. Am o problema cu un proces. Sotia mea a fost data afara pe motiv neintemeiat, a urmat un proces de un an si jumatate. Pe parcursul procesului am ... (vezi toată discuția)
Plagiere nume societate Nata88 Nata88 Buna seara, Fost angajat al societatii comerciale MEDHOUSE 2005 SRL, fondata in 2005 si-a infiintat firma in acelasi domeniu cu numele MEDGALHOUSE in 2018. Se ... (vezi toată discuția)
Proces defaimare Cozma27 Cozma27 Buna ziua! Cineva a postat un mesaj jignitor la adresa mea, pe un grup public de pe un site de socializare in care a atasat poze cu mine ( fara acordul meu ) ... (vezi toată discuția)