avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii

Eu românca 2 copii cum să protejez copii de tată italian mai mare cu 22 ani ,nu dă pensia alimentară de 5ani de cînd suntem despărțit in fapt acum vrea copii cînd am cerut pensie . Eu am loc de munca și locuință , copii născuți în Italia locuim aici și avem dublă cetățenie . Copii 12-6 ani,nu vor la tată ,cum să protejez copii . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Copii cu dublă cetățenie (italia), probleme cu tatăl DanaBaboia DanaBaboia Eu românca 2 copii cum să protejez copii de tată italian mai mare cu 22 ani ,nu dă pensia alimentară de 5ani de cînd suntem despărțit in fapt acum vrea ... (vezi toată discuția)
Copii DanaBaboia DanaBaboia Dublă cetățenie română- italiană am 2 copii de 12 -6 ani cu dublă cetățenie domiciliu in Italia.,tata cet.italian in fapt despărțiți de 5 ani , ... (vezi toată discuția)
Dreptul copiilor DanaBaboia DanaBaboia Daca copilul minor nu vrea la tata trebuie sa meargă oricum? Copil recunoscut de tată dar nu este o hotărârea în tribunal despre custodie. Copil cu dubla ... (vezi toată discuția)