avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Copii
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Copii

Dublă cetățenie română- italiană am 2 copii de 12 -6 ani cu dublă cetățenie domiciliu in Italia.,tata cet.italian in fapt despărțiți de 5 ani , fără ajutor financiar de la tata . Nu-i mai permit să vină în locuința mea ,acum vrea să-mi ia copii de 3 ori pe săptămână , copii nu vor ,ce drepturi are tata și ce pot să fac spre binele copiilor. (Am loc de muncă și locuință ,tata e cu 22 ani mai mare că mine )
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:25, 16 Februarie 2018
@DanaBaboia
Va rog nu mai deschideti topicuri cu acelasi subiect. Contravine regulamentului forumului. Continuati discutia in topicul deschis initial, unde voi atasa si ceea ce ati scris aici.
Un topic l-am sters, acesta il inchid.

Va multumesc!
Moderator
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)
Lamurire partaj vicente73 vicente73 buna seara este prima oara ca intru in an acest sitte.am cateva nelamuriri Am fost casatorit 15 ani si acum am ajuns la situatia de ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii nascuti in italia Florin023 Florin023 Buna ziua. Am un baietel care s-a nascut in 2004 in Italia Roma. El nu a beneficiat de nici un ajutor din partea statului italian pana in momentul de fata. As ... (vezi toată discuția)