avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lamurire partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lamurire partaj

buna seara este prima oara ca intru in an acest sitte.am cateva nelamuriri Am fost casatorit 15 ani si acum am ajuns la situatia de partaj
sotia mea cere 85la suta din bunuri
cum se imparte bunurile rezultate dintr-o casatorie?din casatorie resulta doi copii. bunurile noastre sant un teren in provincia si un apartament in bucuresti(in timpul casatoriei fosta sotie a avut salarial mai mare ca al meu)cum se impart aceste bunuri legal?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 27 Octombrie 2014
Bunurile achiziționate in timpul casatoriei sunt bunuri comune si se împart, in general, un cote egale. Exista posibilitatea sa ii fie atribuita o cota mai mare unuia dintre cei doi, dar pentru asta ar trebui sa dovedească ca a avut o contribuție mai mare. Nu neaparat un venit mai mare. Daca nu va înțelegeti, instanța va decide cum veți împarți aceste bunuri.
:offtopic: Interventie moderator

Va rog sa nu deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect sau in legatura cu acesta, intrucat contravine regulamentului de postare in forum.

Daca doriti ceva anume si care are legatura cu problema principala care se afla in discutie puteti posta nelamurirea dvs in cadrul topicului deschis deja.

Multumesc anticipat, pentru intelegere.

Acest topic se va inchide si va rog sa urmariti sau sa postati nelamuririle dvs la celalalt topic deschis de dvs :
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere sotie in cf ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua, In 2004 am achizitionat un teren pe numele meu (mentionez ca sunt impreuna cu sotia mea din 2002) acest teren fiind achizitionat din banii ... (vezi toată discuția)
Titlul pe pamant spa225 spa225 de unde si cat ma costa sa scot titlul pe pamantul [b]stra stra bunicului[/b] meu? [b]Ca nepot am dreptul? pentru ca alte acte nu sunt.[/b] Este mostenire si ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)