avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul pe pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul pe pamant

de unde si cat ma costa sa scot titlul pe pamantul stra stra bunicului meu?
Ca nepot am dreptul? pentru ca alte acte nu sunt.
Este mostenire si nu au fost facute actele de la stra stra bunicul meu si as vrea sa scot titlul pe numele stra stra bunicului meu.
Adica de la a- 2-lea bunic!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 9 Aprilie 2014
un notar v-ar ajuta dar posibil sa nu aveti toate actele desi acestea ar exista. cred ca le puteti gasi si la arhivele judetene.
Depinde de situatie, de cum s-au dobandit pamanturile respective, poate ajung adrese la autoritati, poate e necesar dosar in instanta, nu avem cum sa ne inchipuim care e situatia terenurilor satr stra bunicului dv.!!
:offtopic: Interventie moderator


Nu mai deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect, intrucat acest lucru contravine Regulamentului acestui Forum.

In acest caz, va adresez rugamintea de a posta nelamuririle dvs cu privire la problema cu care va confruntati pe rpimul topic deschis pe aceasta tema.

Acest topic se va inchide.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina ba da domnu gabi am fost obligati sa platim recalcularea dar am cerut o informatie nu sfatul la alcolul sotului (vezi toată discuția)
Lamurire partaj vicente73 vicente73 buna seara este prima oara ca intru in an acest sitte.am cateva nelamuriri Am fost casatorit 15 ani si acum am ajuns la situatia de ... (vezi toată discuția)