avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere sotie in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere sotie in CF

Buna ziua,
In 2004 am achizitionat un teren pe numele meu (mentionez ca sunt impreuna cu sotia mea din 2002) acest teren fiind achizitionat din banii amandurura.
In 2006 ne-am casatorit legitim.
In 2010 am inceput constructia casei( din banii amandurora ) pe teren,iar in 2012 am intabulat-o.La intabulare am constatat ca pe CF apar doar eu,nestiind faptul ca sotia mea nu va fi trecuta si ea.
As dori va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa o trec si pe sotia mea in actul de proprietate al imobilului.Se poate face direct la oficiu de cadastru,prin prezentarea certificatului de casatorie?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 18 Noiembrie 2014
Da, se poate nota in CF si sotia dv. veti avea nevoie de o declaratie notariala din care sa rezulte ca imobilul a fost dobandit in timpul casatoriei, certificatul de casatorie, extras CF si taxe
:offtopic: Interventie moderator

Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect, intrucat in acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Prin urmare, acest topic se va inchide urmand sa postati nelamuririle dvs si sa urmariti raspunsurile primite pe topicul deschis aici :

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere sotie in cf ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua, In 2004 am achizitionat un teren pe numele meu (mentionez ca sunt impreuna cu sotia mea din 2002) acest teren fiind achizitionat din banii ... (vezi toată discuția)
Lamurire partaj vicente73 vicente73 buna seara este prima oara ca intru in an acest sitte.am cateva nelamuriri Am fost casatorit 15 ani si acum am ajuns la situatia de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina ba da domnu gabi am fost obligati sa platim recalcularea dar am cerut o informatie nu sfatul la alcolul sotului (vezi toată discuția)