avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte la notar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte la notar

buna seara! care sunt tipurile de contracte ce trebuie sa treaca obligatoriu pe la un cabinet notarial? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cprn1992 , utilizator 22:47, 16 Februarie 2018
Cele pentru care legea cere ad validitatem forma autentica.
daca am firma cu departament juridic, mai este nevoie de notar pentru legalizarea actelor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract casa+teren Cristianradu Cristianradu Buna seara. Am o intrebare daca vreau sa fac un antecontract in care obiectul este casa + teren trebuie autentificat la notar? Nu se poate realiza in la ante ... (vezi toată discuția)
Contracte care necesita a fi legalizate eduuard eduuard Care contracte necesita a fi legalizate da catre un notar pentru a indeplini toate conditiile de valabilitate? Si care sunt acelea care se incheie prin simplul ... (vezi toată discuția)
Cotract de comodat szabo doinita doina szabo doinita doina sint pfa si am incheiat un contract de comodat pentru folosirea unui autoturism proprietate persoana fizica pe 2 ani.,dar nu l-am incheiat la notariat ci sub ... (vezi toată discuția)