avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel respins ca nefondat.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel respins ca nefondat.

Daca un apel e nefondat ce se trece?fondu care sa judecat,imi cer scuze daca nam formulat corect
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Dedsec , utilizator 16:33, 8 Octombrie 2018
Ramane valabila hotararea pronuntata in prima instanta..
Rămâne prima hotărâre. Sunt în Aceasi situație. E vb de permisul de conducere. Am 15 zile de la comunicare sa predau permisul?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ramane valabila hotararea pronuntata in prima instanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat - predare permis VladVZG VladVZG Bună ziua, Se dă următoarea situație - Mi-a fost suspendat permisul în toamnă pe trei luni. în Cluj, eu fiind din Iași. Am făcut contestație, la mai ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională respinsă. care este termenul în care trebuie să predau permisul? DannielS DannielS Buna ziua, Astazi mi-a fost respinsa plangera contraventionala dar am apel in 30 de zile ...pot preda permisul pentru a nu mai pierde timp sau sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Contestație pv și renunțare la permis. aștept, sau nu, comunicarea sentinței? Barbarosa Barbarosa O sa explic pe scurt ce am patit si sunt curios cum vedeti voi situatia :) In ianuarie mi-a fost retinut permisul de conducere 30 zile. Am facut ... (vezi toată discuția)