avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie imobiliara

Buna ziua! Am infiintat o societate comerciala in cadrul caruia vreau sa functioneze o agentie imobiliara! Sediul social e la domiciliul meu, proprietate. Am inchiriat un spatiu comercial unde vrea sa fac punct de lucru. Puteti, va rog, sa -mi spuneti ce pasi mai trebuie sa urmez acum ca sa fiu in regula cu tot si sa pot sa functionez legal 100%? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cosminfotin , utilizator 13:15, 18 Februarie 2018
Declarati punctul de lucru la toate autoritatile competente si autorizati activitatea.
Multumesc frumos de raspuns!

Valeriu Chirita a scris:

Declarati punctul de lucru la toate autoritatile competente si autorizati activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu asociatie ionutt ionutt Buna ziua! Cum se face dovada sediului unui CAR? Acesta a fost infiintat de catre o societate comerciala pentru salariatii sai. Este suficienta o declaratie ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru nedeclarat al unei sc . victor sorin victor sorin Buna ziua , Care sint prevederile legale cu privire la functionare unei societatii intr-un spatiu inchiriat ? Am adresat locatorului o cerere sa-mi ... (vezi toată discuția)